2011-10-16

Ingen veteöl synes än...

(Bildkälla)
Förutom ett trevligt besök av mina föräldrar så har det inte blivit något att tala om denna helgen. I stort sett har den totalt förstörts av huvudvärk av det jobbigare slaget. Utan tvivel stressutlöst efter en brutal arbetsvecka där energin bara dränerats ur en... :-\
I morrn, kanske?
Får se hur det blir i morgon, om man har orken kvar efter jobbet. I så fall så blir det en snabbt ihopsvängd sats.
Rengöringen?
Konstigt nog så stinker det jäst i min jästunna, trots att jag skurat ur den, fyllt den med steriliseringsvätska i ett dygn(!) och sedan sköljt ur den noga och ställt den med locket på. Sätter sig doften så pass eller har jag missat någonting någonstans? Jag blir lite orolig.
Oavsett så kommer jag i alla fall skölja all utrustning noga igen med varmt vatten innan nästa kok.Återkommer kanske imorrn med bryggningen.

Sejdel Dimple 0,5 liter

Länge sedan nu. Det är av olika orsaker, dels så har jag haft grymma ryggproblem sedan i december och käkat antiinflammatoriska tabletter f...