2012-06-16

London Porter Clone, dag 21 Ett försynt bubbel...

(Bildkälla.)
Ja, jäklar.
Nu bubblar det igen i jäsröret från och till! :-)

Två alternativ

Antingen så har den ökade inomhustemperaturen (23,3°C) gjort att jästen nu till slut kickats igång igen - eller så har jag i värsta fall introducerat vildjäst i jästunnan med mitt rörande och testande...
Exempel från Humle.se

Framtida förändring

Jag är inte helt glad i att behöva lyfta på locket och dra ut lite av ölen för att kolla SG. Det känns idag som om jag kommer att installera kranar på alla mina tunnor för detta ändamål.

Avvaktar

Vi får se, nu försöker jag skrämma upp tempen så gott det går och så avvaktar jag med kontroller och tappning till senare i veckan eller kanske till helgen. Problemet är ju att det är midsommar nästa helg.
Hmm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hygglig nivå på kommentarerna va?

Sejdel Dimple 0,5 liter

Länge sedan nu. Det är av olika orsaker, dels så har jag haft grymma ryggproblem sedan i december och käkat antiinflammatoriska tabletter f...