2012-10-19

Bättre kommentarer fr o m NU!

Jag har plockat bort den Facobook-integrerade kommentarshanteringen.
Faktum är att den sög och minskade antagligen lusten att kommentera hos många och vad värre är - ökade antagligen absolut inte lusten hos den stora mångfalden...
Mer på min sida för de gamla kommentarerna.

4 kommentarer:

 1. Tira, nu går det att kommentera ordtenligt! Fast nu vill hunden gå ut så nu hinne rjag inte. tar det nästa gång :)

  SvaraRadera
 2. Hm, du kanske får ta åt dig äran en pytteliten del av förändringen faktiskt... Det var för i o m dina kommentarer som jag insåg hur jag faktiskt stängde ute en hel del presumtiva - och lärande - kommentarer! :-)

  SvaraRadera
 3. Gött mos!

  Fast fler lärande kommentarer behöver du nog inte från mig i alla fall Du verkar väldigt seriös bryggare som har koll på det mesta. Jag har nog stagnerat vad gäller mitt bryggkunnande. jag kör lite rock’nroll bryggning för det mesta. Skriver oftast ihop mina recept medan mäskvattnet värms upp och sedan så freebejsar jag vilt. fast det brukar ju bli gott ändå. Önskar jag var mogen att ta steget till att mer seriöst bryggande med eftertanke osv. tja, nästa år kanske

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker suga åt mig kunskap överallt, dina bloggningar och dina kommentarer också! ;-)

   Jag vill också bli en sådan där Ritchie Blackmore-typ som inte längre behöver planera och tänka utan mer reagera... :-)

   Radera

Hygglig nivå på kommentarerna va?

Sejdel Dimple 0,5 liter

Länge sedan nu. Det är av olika orsaker, dels så har jag haft grymma ryggproblem sedan i december och käkat antiinflammatoriska tabletter f...