2011-10-01

Inte idag, men imorrn! :)

Jaja, allt rusade på idag. Enorm huvudvärk och gäster på eftermiddag-/kväll-/natt-/morgon-besök. Så tyvärr rann tiden iväg lite för snabbt för att hinna sätta min lilla ölsats. Således så kommer det bli en sådan imorgon istället. Jag har skannat av några ställen i huset och nog hittat var det är lite mörkt och jämn temperatur, lagom för den Cerveza jag gör imorgon; ~21°C.
Inte mycket hemmagjort egentligen
Mumsigt än idag. Med en
knäckemacka med mycket
smör och lite stark ost på!
Mums!
Ja, min första sats är väl lite som att öppna en burk köttsoppa och värma den på spisen. Men samtidigt minns jag hur förbannat lycklig man var när man gjorde just det - värmde köttsoppa för första gången.
Ölsoppa
Således är det dags för mig att göra min första ölsoppa - värma en burk. Fast istället för koka upp på spisen så blir det att jäsa på tunna+flask. Och istället för 5-7min så blir det minst fyra veckor... :o)

Oskulden tas nu i nästa inlägg istället! Imorrn alltså - hoppas jag. Med bilder och förklarande text.
---
Läs även andra bloggares åsikter om Coopers DYI BeerKit, hembryggning, öl, ölbryggning, extraktbryggning, Mexikansk Cerveza,

Sejdel Dimple 0,5 liter

Länge sedan nu. Det är av olika orsaker, dels så har jag haft grymma ryggproblem sedan i december och käkat antiinflammatoriska tabletter f...