2011-10-07

Snabbis om min Mexikanska Cerveza, dag 5

Tog ett snabbt test och det ser ut att han sjunkit ytterligare - nu till 1.003 Öchslegrader. Mina beräkningar ger att den skulle ner till 1.002 innan den är klar, men ligger det still över tre två dagar nu så buteljerar jag direkt! :-)
På Söndag... 
Det innebär att det är först på söndag som tidigast... :-(
Lite trist eftersom jag hoppats ha brygden färdigjäst idag/imorgon så att jag kan buteljera ölen och slänga allt i desinficeringsvätska och skulle kunna sätta min nästa sats under söndagen. Men, men - det går inte alltid som man vill! :-)
Istället
Så blir det kanske flask på söndag och rengöring till måndagen så sätter jag nästa sats i början på veckan.
Ledtråd till nästa sats...
Ja, gissa...

Uppdateringar om Cervezan senare i helgen.
---
Läs även andra bloggares åsikter om Coopers DYI BeerKithembryggningölölbryggningextraktbryggning,Mexikansk Cerveza

Sejdel Dimple 0,5 liter

Länge sedan nu. Det är av olika orsaker, dels så har jag haft grymma ryggproblem sedan i december och käkat antiinflammatoriska tabletter f...