2011-10-21

Superklar Mexikansk Cerveza, dag 19


Bilden tagen direkt efter påfyllning.
En jättesnabbis bara. Kollade över min Mexikanska Cerveza idag - tog faktiskt ur en flaska ur lådan och höll upp den mot ljuset.
Helt glasklart. Ja, så glasklart som det nu kan bli i bruna flaskor. Men den var helt transparent i alla fall. Den färdiga produkten brukar se ut som mexikansk öl brukar - lite lätt pissfärgat. Än så länge så har jag ingen anledning att tro att min skulle bli annorlunda alls.
 - Helt glasklart! 
Däremot så rördes det upp lite bottensats i flaskan också när jag vinklade den mot ljuset - den lär förhoppningsvis bli lite mer kompakt under de ytterligare två veckor som den skall stå tills när jag (vi!) skall provsmaka.


På lagring i ytterligare drygt två veckor innan provsmak... *väntan*
---

Läs även andra bloggares åsikter om Coopers DYI BeerKithembryggningölölbryggningextraktbryggning,Mexikansk Cerveza

Sejdel Dimple 0,5 liter

Länge sedan nu. Det är av olika orsaker, dels så har jag haft grymma ryggproblem sedan i december och käkat antiinflammatoriska tabletter f...