2012-06-03

Mer inköp - BeerSmith2!

Jäpp, det blev BeerSmith efter ha testat runt en del, dels med BeerSmiths egna 21-dagars testversion och dels med lite andra. Då jag kör Mac så blir urvalet lite lättöligt, men jag har testat QBrew som jag tycker var föredömligt enkelt och smidigt för att få till recept. Brewtarget var ett annat som jag inte heller föraktade. StrangeBrew är ett annat program, men det föll mig inte i smaken då det inte uppdaterats sedan 2006 och var behäftat med massa GUI-fel (Java-app).

Levererad av.. Humle, som vanligt

Jag köpte min version på Humle (169:-) och då fick jag serienumret (15q78-262r4-3ff62-rR) omedelbart i svarsmailet. Föredömligt enkelt och smidigt. Fungerar både på Mac och i Win.

Då skall vi se... *tungan rätt i mun*
Och nej, givetvis har jag inte skrivit ut serienumret här - men du vaknade va? ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hygglig nivå på kommentarerna va?

Sejdel Dimple 0,5 liter

Länge sedan nu. Det är av olika orsaker, dels så har jag haft grymma ryggproblem sedan i december och käkat antiinflammatoriska tabletter f...