2015-09-22

Om sponsring här på bloggen

Jag har fått (kommer få i skrivande stund) tillgång till vissa glas genom Sejdelshoppens försorg. Att bli "spronsrad" innebär ju att man bör ta hänsyn till vissa aspekter.
I första hand att jag faktiskt får tillgång till glas att recensera, men samtidigt också att man som läsare bör bli uppmärksammad på att de recensionerna faktiskt är sponsrade.
Så därför denna disclaimer:

Omständigheter snarare än disclaimer: 

Sejdelshoppen har i sammanhanget inte haft en enda synpunkthur, när eller vad jag skall skriva - och det gäller både om dem eller deras produkter, bara (givetvis) att jag skall skriva... :-)
Jag vill ändå passa på att påpeka att jag faktiskt rekommenderat dem tidigare - flera gånger dessutom - som ett kunnigt, trevligt alternativ med bra utbud, superb service och bra priser.
På dessa punkter har jag inte haft anledning till att ändra mig tidigare och lär knappast göra det framledes heller.

"Sponsrat inlägg"? 

Näe, inga pengar har förmedlats!
(Tyvärr - men jag är öppen för förslag!)
För att ingen skall missförstå - jag tycker själv att det är oerhört viktigt att veta bakgrunden till all information - inte minst blogginlägg.
Jag upprörs av alla livsstilsbloggar där det är höljt i dunkel om åsikterna är 100% köpta eller om de är ärliga.
Jag kommer alltid att vara så ärlig som möjligt i allt jag skriver, faktum är att jag inte skulle kunna skriva alls om det inte kommer inifrån och är äkta.
På min scout-ära! 

Varudeklaration 

Alla inlägg som har det minsta inslag av sponsring kommer få etiketten "sponsrat" och jag kommer också i inlägget redogöra för hur och på vilket sätt jag fått stöttning.
Denna artikel kommer finnas tillgänglig som flik i ovankant på bloggen: 'Sponsrat', i alla fall i skrivande stund, 2015-09-21.

Google annonser

Ja, vad sjutton - jag låter ju Google annonsera på bloggen också!
De pengar jag får ut av det har historiskt nätt och jämt betalat för min domän - typ en hundring per år. Om jag nu säljer mig så skall jag sälja mig billigt! :-)

Jag hoppas detta skall räcka för att de flesta skall tycka att jag är tydlig, öppen och klar med vad det är för bakgrund till mina inlägg även i framtiden? 
Kommentera annars! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hygglig nivå på kommentarerna va?

Sejdel Dimple 0,5 liter

Länge sedan nu. Det är av olika orsaker, dels så har jag haft grymma ryggproblem sedan i december och käkat antiinflammatoriska tabletter f...